masakra! jak pochodzi troszkę (5-10 minut) to już jest o niebo lepiej
Będzie poniżej -20 stopni. Co zrobić, żeby ropa nie zamarzła
Zwiń
X
-
Ja miałem słaby akumulator jesienią. Wymieniłem na nowy i pali na dotyk. Paliwo na morzy leje Verva ON. A normalnie zwykły ON z Orlena . Na razie miałem -15 Stopni i odpalił na dotyk. Ale będę testował dalej..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
pedro, Ja grzeje2 razy. żeby było ciekawiej mechanik mi powiedział że zagrzanie świec mam kończyć jak pstryknie przekaźnik bo kontrolka dużo wcześniej mi gaśnie.
.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanżeby było ciekawiej mechanik mi powiedział że zagrzanie świec mam kończyć jak pstryknie przekaźnik bo kontrolka dużo wcześniej mi gaśnie.
Odrazu po zgaszeniu kontrolki krece, bez zbednego grzania po 5x. Tak to sie robilo w starych klekotach. I jest wieksze ryzyko przepalenia swiec przy takim grzaniu parokrotnym.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
bradley, Własnie tak robiłem i trudno palił. Pojechałem do gości żeby mi świece wymienili, sprawdzili świece i mówią że wszystko w porządku. Doradził mi z ty przekaźnikim i od tej pory pali na dotyk. Wiec może coś w tym jest ..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40a jednak....
wsiadłem, rozgrzałem dwukrotnie świece odpalam, a on po 3cim obrocie stanął dębadopiero w Oszołomku kupiłem kabelki i z pokorą poprosiłem ślubną "lepszą" połowę, coby użyczyła prądu z jej barachła zwanego dumnie Pandą... Odpalił od razu, ale jak jechałem i po rozgrzaniu gdy dodawałem gazy do przerywał
co mu się działo? jak jechałem spokojnie to wszystko było OK, tylko przy przyspieszaniu... co to było????
Wymienić filtr, nalać do pełna paliwa i jakiegoś depresatora
Komentarz
-
Komentarz